Ring på telefon: 66 16 22 01

Send en mail på: danren@danrenbogdol.dk

Uddannelse

Job/uddannelse:

Livet er som bekendt én lang uddannelse. Både i teori og praksis. Derfor lægger vi i DANREN BOGDOL A/S stor vægt på at tilbyde vores medarbejdere efteruddannelser, således at vi til enhver tid kan have de rette medarbejdere på rette job. Alle medarbejdere i administration og ledelsesfunktoner får udarbejdet en udviklingsplan med henblik på fortsat udvikling og uddannelse. Og alle vore assistenter får tilbud om forskellige kursus.

Alle nyansatte deltager i et introduktionskursus, hvor produkter og metoder bliver gennemgået. Endvidere undervises i kundeservice og kvalitet, ligesom de nye medarbejdere informeres om DANREN BOGDOL A/S' historie, holdninger og forventninger til hver enkelt medarbejder, og hvad medarbejderen til gengæld kan forvente af sin arbejdsgiver.

2 gange årligt tilbyder vi alle ansatte at deltage i diverse kurser af faglig relevans og på baggrund af disse kursus evalueres og tilrettelægges kommende kursus ”skræddersyet” for de enkelte medarbejdergrupper. Kontakt os på tlf: 66 16 22 01 eller på e-mail: ​danren@danrenbogdol.dk.

​Firma

Danren Bogdol A/S - CVR: 32938914

adresser

Hovedafdeling: Lumbyvej 19 B, 5000 Odense C

Afdeling Sjælland: Farverland 3-5, 2600 Glostrup

kontakt

Telefon: 66 16 22 01

E-mail:​danren@danrenbogdol.dk​

Danren A/S er vurderet 4.9 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook