ISO 9001 / Servicenormen

Danren Bogdol A/S er som del af et integreret managementsystem med dets tyske moderselskab BOGDOL Gebäudemanagement GmbH certificeret efter den internationale kvalitetsstandard ISO 9001. Certificeringen sikrer dig som kunde en ensartet, standardiseret, miljøvenlig og ikke mindst dokumenterbar udførelse af den rengørings- eller serviceydelse, du har købt.

Vi er stolte over den fine omtale, vi har fået i Dansk Standards magasin vækst + kvalitet.

Du kan se vores ISO-certifikat ved at klikke på linket nedenfor.

Se certifikatet her​

Som medlemmer af Servicebranchens Arbejdsgiverforening(SBA) overholder Danren Bogdol A/S

alle bestemmelser i den såkaldte Servicenormen, og vi har tilmed Dansk Standards ord for dette. Kontakt os på tlf: 66 16 22 01 eller på e-mail: ​danren@danrenbogdol.dk.

For Servicenormen gælder:

"For at leve op til Servicenormen skal den enkelte servicevirksomhed opfylde en række krav.Det gælder bl.a. i forhold til uddannelse af personalet, kontrakter på underleverandører og opdaterede serviceattester og forsikringsvilkår. Sort arbejde, illegal arbejdskraft eller tvivlsomme

underleverandører er uacceptabelt. Hvis virksomheden ikke lever op til

Servicenormen, fører det til eksklusion. På den måde er Servicenormen indkøberens garanti for at få en seriøs samarbejdspartner. Virksomhederne blive løbende kontrolleret af Dansk Standard. Alle virksomheder, som er med i Servicebranchens Arbejdsgiverforening, skal leve op til Servicenormens krav om ordnede forhold".

Se mere på www.servicenormen.dk

Se certifikatet for Danren Bogdol her

Mød os på de sociale medier

​Har du brug for et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Danren Bogdol A/S - Sjælland

Farverland 3-5, 

2600 Glostrup

Danren Bogdol A/S
Lumbyvej 19B
5000 Odense C