Klinik & Sundhed

I Danmark har vi høje levestandarder, og vi forventer ordentlighed og gode forhold, når vi er ude på offentlige og private institutioner. Dette gør sig i særdeleshed gældende, når det kommer til vores dygtige sundhedsvæsen og kliniske praksisser. Der skal være hygiejnisk, rent og pænt, og vi vil ikke gå på kompromis. Det sætter vi en ære i hos Danren Bogdol A/S, og vi udfører naturligvis rengøringen efter de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer (NIR).”.   

Hos Danren Bogdol A/S har vi i mange år leveret professionelle rengøringsydelser til sundhedssektoren. Vi ved, hvad der kræves for at skabe de mest hygiejniske og rene rammer, og vi har stor fokus på at sikre, at vores kunder er tilfredse.   

Sundhed og renlighed går hånd i hånd

Hos Danren Bogdol A/S tilbyder en bred vifte af ydelser og kan tilpasse vores ydelser til dine specifikke behov og krav. Hver enkelt sundhedsinstitution er forskellig og har forskellige rengøringsbehov, og derfor tilbyder vi en fleksibel service, der kan tilpasses til dine individuelle behov og ønsker.

Vi ved, at det første indtryk tæller. Derfor sørger vi altid for, at dine faciliteter er rene og præsentable. Vi ønsker, at dine patienter og dit personale skal føle sig godt tilpas og sikre i deres omgivelser, hvorfor vi rengør faciliteterne på en effektiv måde, uden det bliver et forstyrrende element i arbejdsdagen. Ud over at give personalet og patienterne ro, er dette også med til at skabe et mere effektivt og virkningsfuldt sundhedssystem. Med kommercielle rengøringstjenester kan alle drage fordel af et renere og sundere Danmark.

Vores medarbejdere er uddannet til at håndtere enhver udfordring. Vores team af erfarne fagfolk vil samarbejde med dig for at skabe en skræddersyet løsning, der passer til den gældende opgave.

Din solide rengøringsleverandør

Ved at samarbejde med et effektivt, pålideligt og professionelt rengøringsfirma, så er du sikret høj faglighed og fleksibilitet. Hos Danren Bogdol ønsker vi at være din foretrukne samarbejdspartner, når det kommer til erhvervs- og specialrengøring.

Vi vægter faglighed, tryghed, sikkerhed og tillid højt, og vi forsøger altid at imødekomme dine behov og ønsker på bedste vis. Danren Bogdol A/S er din solide rengøringsleverandør, hvor du er sikret høj professionalisme hver gang, og hvor vi ikke går på kompromis med kvalitet og ordentlighed. Det kommer bl.a. til udtryk i vores grundige oplæring, instruktion og uddannelse af vores medarbejdere samt vores mere end 40 års erfaring i branchen

Hvis der sker fejl, som der gør, når man har med mennesker at gøre, så er vi lynhurtige til at udbedre og forebygge problematikken. Det er den gensidige tillid og tryghed, som vi gerne vil vise vores kunder og omvendt.