Skoler, uddannelses- og daginstitutioner

På skoler og uddannelsesinstitutioner og særligt i dagtilbud som børnehaver og vuggestuer stilles der høje krav til standarden af den generelle og daglige rengøring. Der ønskes et præsentabelt og rent miljø, da rigtig mange børn, unge og voksne har deres daglige gang disse steder, og da den daglige besmudsning ofte er ganske betydelig.

Rengøringen disse steder kan du trygt overlade til Danren Bogdol A/S, som har erfaringen og kapaciteten til at løfte opgaven. Vores mange år i branchen har sørget for, at hele vores team har stor forståelse for og erfaring med, hvad der kræves af en rengøringsopgave i den kaliber. Vi stiller nemlig store krav til vores arbejde, så du er sikret, at både medarbejderes og brugernes hygiejneforhold er optimale og af højeste kvalitet.

Stor professionalisme, fleksibilitet og høj kvalitet

Hos Danren Bogdol A/S leverer vi skræddersyede og professionelle rengøringsydelser efter dine behov og ønsker, og vi forsøger altid at imødekomme rengøringsopgaven på bedste vis. Vi er stolte af vores arbejde og det, vi leverer, hvorfor du trygt kan vælge os, hvis du skal have gjort rent på en skole eller i et dagtilbud.

Når du vælger os til din rengøringsopgave i en dag- eller uddannelsesinstitution, så kan du stole på, at arbejdet bliver udført i overensstemmelse med det aftalte. Vi ved godt, at ingen opgave er ens, når det kommer til rengøring, og alle institutioner har forskellige behov. Derfor er vi også stolte af de mange års erfaring, som vi har opbygget gennem tiden, så vi hos Danren Bogdol A/S er rustet til at klare enhver form for opgave.

Du er altid sikret en fleksibel, ordentlig og effektiv rengøring, når du vælger os til din rengøringsopgave på/i en institution. Danren Bogdol A/S er din solide rengøringsleverandør, hvor du kan forvente høj professionalisme hver gang. Vi vægter faglighed, tryghed i leverancen, sikkerhed og tillid højt, og vi forsøger altid at imødekomme dine behov og ønsker på bedste vis.

Nyeste teknologi og opdateret viden

Danren Bogdol A/S sætter en høj standard for renholdelse af skoler, uddannelses- og daginstitutioner.  For at sikre at vi er i stand til at opretholde den og yde den bedst mulige service til dig, bruger vores dygtige team af fagfolk ny rengøringsteknologi og det bedste rengøringsudstyr hver dag. Vi er dog også opmærksomme på, at det skal være økonomisk fornuftigt, ergonomisk og tidsbesparende, uden at der gås på kompromis med kvaliteten. Det er en balance, som vi har stor fokus på i vores dagligdag– og som i sidste ende skal komme vores kunder til gode i form af effektiv kvalitetsrengøring.

Hvis du står med en rengøringsopgave af en dag- eller uddannelsesinstitution, så vil vi gerne være din eksterne samarbejdspartner. Vi vægter kundeservice og rådgivning højt, så du fra begyndelsen altid kan få hjælp og vejledning. Desuden er vi altid fleksible, så vi kan imødekommende dig bedst muligt og tilpasse vores arbejde til dine behov.

Hvis der sker fejl, som der gør, når man har med mennesker at gøre, så er vi lynhurtige til at rette op på det og løse problematikken. Det er den gensidige tillid og tryghed, som vi gerne vil vise vores kunder og omvendt.