Erhvervs- og kontorrengøring tilbydes

Danren Bogdol A/S i Odense udfører erhvervs- og kontorrengøring i høj kvalitet på Fyn, på hele Sjælland, Lolland-Falster, i Sønder-, Syd-, Midt- og Østjylland.

Med næsten 40 års erfaring inden for erhvervsrengøring har vi den nødvendige ekspertise samt alt moderne udstyr til at tilbyde professionelle kompetente løsninger inden for dette område.

Vi kan udføre erhvervs- og kontorrengøring for de fleste typer erhverv, og vores primære kunder findes inden for private og offentlige kontorer, butikker samt institutioner, herunder for eksempel børnehaver, skoler/gymnasier, biblioteker, ministerier, styrelser, rådhuse og lignende.

Individuelt tilpasset erhvervs- og kontorrengøring

Vi vurderer altid den enkelte opgave inden for erhvervsrengøring grundigt, således vi kan sikre den bemanding, der kræves for at levere en rengøring i topklasse - hver gang.

Det er en vurdering, hvor alle elementer medtages lige fra den ansatte assistents kvalifikationer til kundens særlige ønsker. Såfremt opgavens størrelse kræver en daglig kontrol og dialog med kunden, vil der typisk være ansat en tilsynsførende, som ud over udførelsen af de konkrete rengøringsopgaver også skal sørge for at føre den nødvendige daglige dialog med kunden omkring aftalen om erhvervs- eller kontorrengøring, således at eventuelle spørgsmål og misforståelser, justeringer etc. kan blive udført hurtigt og effektivt.​

Få et gennemarbejdet og uforpligtende tilbud

Det er meget forskelligt, hvilken type erhvervsrengøring den enkelte kunde har brug for. Hvornår og hvordan skal det foregå er blot to af mange spørgsmål, der skal afklares. Vi sætter en ære i at tage en åben dialog med den enkelte, potentielle kunde for at afdække netop dennes behov til kontorrengøring. 

Derved kan vi ved den uforpligtende tilbudsgivning beskrive vor opgaveløsning så udførligt, entydigt, præcist og kundespecifikt som muligt.​


Dette indeholder blandt andet en lokalefortegnelse og helt specifikke instruktioner for erhvervsrengøringen i både dagligdagen og ved eventuelle periodiske hovedrengøringer af eksempelvis højtplacerede rør, udluftningsriste, karme, billeder, lamper eller andet.


Du kan altid kende vores medarbejdere på deres ens beklædning og legitimationskort.


Kontakt Danren Bogdol A/S for en snak om, hvordan vi kan lave den ideelle løsning til erhvervsrengøring for jer. Kontakt os på tlf.: 66 16 22 01 eller på e-mail: ​​danren@danrenbogdol.dk​.

Hovedafdeling

Lumbyvej 19 B

5000 Odense C

Tlf.: 66 16 22 01​

E-mail: Skriv til os

Sjælland

Farverland 3-5

2600 Glostrup

Tlf.: 66 16 22 01​​

E-mail:​​  ​Skriv til os​​

Mød os på de sociale medier

​Har du brug for et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Danren Bogdol A/S - Sjælland

Farverland 3-5, 

2600 Glostrup

Danren Bogdol A/S
Lumbyvej 19B
5000 Odense C