Erhvervsrengøring med 40 års erfaring

Danren Bogdol A/S i Odense har udført erhvervsrengøring i 40 år. Gennem vores mange års erfaring har vi tilegnet os den nødvendige ekspertise, samt alt moderne udstyr til at tilbyde professionelle kompetente løsninger inden for området.

Vi yder rengøring til erhverv i hele Danmark, men eftersom vi har hovedsæde i Odense, kommer mange af vores kunder fra Fyn – også Middelfart, som grænser til Jylland.

​Vi har høje krav til vores rengøringsarbejde, og vi ansætter kun veluddannet personale, der trives med arbejdsopgaverne hos kunden – og det er noget, der skinner igennem på resultatet.

Individuelt tilpasset erhvervsrengøring

Vi kan udføre erhvervsrengøring for de fleste typer erhverv, vores primære kunder findes inden for private og offentlige kontorer, butikker samt institutioner.

​Vi vurderer altid den enkelte opgave inden for erhvervsrengøring grundigt, således vi kan sikre den bemanding, der kræves for at levere en rengøring i topklasse - hver gang.

​Dette indeholder blandt andet en lokalefortegnelse og helt specifikke instruktioner for rengøring til erhverv i både dagligdagen og ved eventuelle periodiske hovedrengøringer. 

Få et gennemarbejdet og uforpligtende tilbud

Det er meget forskelligt, hvilken type erhvervsrengøring den enkelte kunde har brug for. Vi udarbejder derfor gerne et uforpligtende tilbud, hvor opgaveløsningen beskrives så udførligt og kundespecifikt som muligt.

​Vi forsøger i fællesskab med dig at komme frem til en billig og retfærdig løsning, så alle ender med at være tilfredse.

Kontakt Danren Bogdol A/S for en snak om, hvordan vi kan lave den ideelle løsning til erhvervsrengøring for jer. Kontakt os på telefon 66 16 22 01 eller skriv en e-mail på ​​danren@danrenbogdol.dk​. 

Hovedafdeling

Lumbyvej 19 B

5000 Odense​ C

​​

Tlf.: 66 16 22 01​

E-mail: Skriv til os

Afdeling Sjælland

Farverland 5

2600 Glostrup​

​​​

Tlf.: 66 16 22 01​

E-mail: Skriv til os

Mød os på de sociale medier

​Har du brug for et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt