Kontrol

"Hvis kontrol er godt, må dobbeltkontrol være dobbelt så godt” – måske nok en frase og et postulat, der ikke holder i alle situationer, men når vi taler rengøring, er der nu noget om snakken.

Vores assistenter udfører selv daglig egenkontrol, dels ved at sammenholde det udførte arbejde med rengøringsinstruktioner og karmmærkater, dels ved visuelt at ”se tilbage” på det udførte arbejde. Karmmærkater er et lille klistermærke, der med angivelse af rengøringsdag(e) kan placeres i døråbningen til det enkelte lokale, der skal rengøres. Det er et nemt og overskueligt redskab for både den enkelte bruger og rengøringsassistenten.


Derudover benytter vi os af kvalitetskontroller, hvor vores rengøringsledere - eventuelt sammen med assistenten - udfører en ekstraordinær egenkontrol.

I tillæg hertil og efter nærmere aftale med kunden udfører rengøringslederen sammen med kundens kontaktperson en kvalitetskontrol, hvor bedømmelsen af såvel rengøringskvalitet som samarbejde nedfærdiges på et specielt fremstillet skema, der underskrives af begge parter.

Såfremt der i en egenkontrol og/eller i en fælles kvalitetskontrol viser sig forhold, der ikke er tilfredsstillende, iværksætter den pågældende rengøringsleder straks tiltag for at sikre, at uoverensstemmelser elimineres.

Som et sidste, men ikke ubetydeligt led i vores kvalitetssikring anvender vi undertiden et uvildigt eksternt konsulentfirma til at bedømme den leverede rengøringskvalitet. Kontakt os på tlf.: 66 16 22 01 eller på e-mail: danren@danrenbogdol.dk.

Hovedafdeling

Lumbyvej 19 B

5000 Odense​ C

​​

Tlf.: 66 16 22 01​

E-mail: Skriv til os

Afdeling Sjælland

Farverland 5

2600 Glostrup​

​​​

Tlf.: 66 16 22 01​

E-mail: Skriv til os

Mød os på de sociale medier

​Har du brug for et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt