Kvalitet

Et rent kontor, en ren institution eller et rent supermarked er ikke kun til glæde for de ansatte, men også for de besøgende.

Derfor er det vigtigt, at der er gjort ordentligt rent

For at sikre en ensartet kvalitet i rengøringen tilstræber vi i DANREN BOGDOL A/S, at der er stabilitet i det daglige arbejde. Dette gøres ved at lade de samme medarbejdere udføre de enkelte opgaver og ved at udarbejde rengøringsinstruktioner, der er entydige, overskuelige og let forståelige. Dertil kommer en nøje tilpasning af rengøringsmidler, metoder og redskaber til den enkelte rengøringssituation for at sikre en rengøring af høj kvalitet, der samtidig skåner både overflader, miljø og den enkelte assistent.

Ved sygdom, ferie og fridage skal rengøringsniveauet selvfølgelig stadig holdes. Vores erfarne rengøringsledere har mange års erfaring i at håndtere fraværssituationer, de kender deres assistenter og ved hvor og hvordan, der er mulighed for at ”trække” på kvalificerede faste afløsere. Til nødstilfælde har vi etableret såkaldte ”puljebiler”, som er klar til hurtig udrykning, hvis det ikke skulle være muligt at anvende de faste afløsere.

Kvaliteten i rengøringen afspejler sig også i assistenter og lederes viden og uddannelse. Gennem individuelt tilpassede kurser bestræber vi os på at holde vores ansatte ajourført med relevant viden af både generel og opgavespecifik karakter.

Tilegnet teoretisk viden fungerer selvfølgelig kun, hvis man også ved, hvordan man skal bruge den i praksis. Derfor bruger vi mange ressourcer på at omsætte teorien til nogle praktiske og brugbare redskaber.

Vores omfattende kvalitetsstyringssystem er udviklet til at eventuelle småfejl og misforståelser i den udførte rengøring bliver opdaget og rettet, inden de udvikler sig til deciderede mangler. Dette system er nærmere beskrevet under afsnittet ”kontrol”. Kontakt os på tlf.: 66 16 22 01 eller på e-mail: danren@danrenbogdol.dk.

Hovedafdeling

Lumbyvej 19 B

5000 Odense​ C

​​

Tlf.: 66 16 22 01​

E-mail: Skriv til os

Afdeling Sjælland

Farverland 5

2600 Glostrup​

​​​

Tlf.: 66 16 22 01​

E-mail: Skriv til os

Mød os på de sociale medier

​Har du brug for et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt