Kvalitet

Hos Danren Bogdol vægter vi kvalitet, grundighed, ordentlighed og service højt. For os er det vigtigt, at vores rengøring lever op til vores høje standarder, så vi altid kan levere kvalitetsrengøring til alle vores kunder. Vi kan kun levere, hvis vi har dygtige og tilfredse medarbejdere. Som overenskomstdækket virksomhed gør vi derfor en dyd ud af at sikre gode løn- og arbejdsforhold for vores ansatte. 

Vi leverer rengøring, der til enhver tid lever op til kundernes forventninger og imødekommer deres behov, hvad end det drejer sig om hovedrengøring eller rengøring af kontoret​. For at sikre en ensartet kvalitet i vores rengøring stiler vi derfor efter, at der er stabilitet i vores daglige arbejde.

Det gør vi ved at lade de samme medarbejdere udføre de enkelte opgaver hver gang. Det betyder, at du altid har et fast team til at udføre din valgte rengøringsservice. Vi benytter os af nøje udarbejdede og tilpassede rengøringsinstruktioner, der er både overskuelige, forståelige og entydige. Vi har stor succes med rengøringsbeskrivelser med piktogrammer, der sikrer en klar visualisering af arbejdet, der skal udføres. Ligeledes benytter vi et digitalt tegneprogram til at udarbejde farvelagte plantegninger over dit kontor, lager, butik eller noget helt fjerde til nemt at vise rengøringsfrekvensen i de enkelte lokaler.

Rengøring af høj kvalitet

Danren Bogdol er et rengøringsfirma med base i Odense, hvorfra vi leverer rengøring til både små og store virksomheder på Fyn og Sjælland samt i Jylland. Vi har mange års erfaring i branchen, hvorfor vi har den nødvendige viden og ekspertisen til at levere professionel og effektiv rengøring til vores kunder. Vi sørger for en løsning, der er tilpasset dine behov, og vi går naturligvis aldrig på kompromis med hverken den høje service eller kvaliteten af vores arbejde. Du kan derfor trygt lade Danren Bogdol stå for rengøringen af dine faciliteter, uanset om det drejer sig om håndværkerrengøring eller rengøring til industri​.


Vi tilpasser vores rengøringsmidler, metoder, redskaber og topmoderne gulvvaskemaskiner til den enkelte rengøringsopgave, så vi kan sikre en høj hygiejnestandard og en høj kvalitet, der samtidig skåner både overfladerne, miljøet og vores assistenter. Vi anvender det såkaldte firefarvesystem – mikrofiberklude i fire forskellige farver til forskellige hygiejneområder. Derved minimerer vi risikoen for bakteriespredning markant.

Kvaliteten i vores rengøring er også afspejlet i vores assistenters og lederes uddannelse. Vi bestræber os på at holde vores personale opdateret på relevant viden af både generel og opgavespecifik karakter gennem individuelt tilpassede kurser. Vi sørger derfor også for at omsætte denne viden til brugbare redskaber, så vores personale kan udføre teorien i praksis.​

Skulle en af de faste assistenter blive syg eller have fri, sørger vores erfarne rengøringsledere for at finde en anden kvalificeret assistent i form af en fast afløser. Opstår der nødsituationer, har vi også puljebiler, der er klar til at rykke hurtigt ud, såfremt det ikke er muligt at bruge de faste afløsere. Vi går således gerne den ekstra mil for at kunne levere rengøring i særklasse.

Søger du et eksternt og kvalitetsbevidst rengøringsfirma til at varetage din erhvervsrengøring? Så kontakt os i dag på enten danren@danrenbogdol.dk eller på 66 16 22 01.

Hovedafdeling

Lumbyvej 11D, 1. th.

5000 Odense​ C

​​

Tlf.: 66 16 22 01​

E-mail: Skriv til os

Afdeling Sjælland

Farverland 5

2600 Glostrup​

​​​

Tlf.: 66 16 22 01​

E-mail: Skriv til os

Mød os på de sociale medier

​Har du brug for et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt