Facaderengøring

Trænger din facade til en grundig rengøring, hvor skidt og snavs kommer effektivt til livs? Så kan du trygt lade Danren Bogdol stå for din facaderengøring. Med vores mange års erfaring inden for rengøringsservices har vi tilegnet os ekspertisen og kompetencerne til at kunne levere et kvalitetsbevidst resultat til vores kunder. VI sætter en ære i at yde den bedste service, hvorfor vi altid sørger for en skræddersyet løsning, der på bedste vis dækker kundens behov.

Vi er specialister inden for facility services – herunder også facaderengøring. Vores rengøring udføres under grundig hensyntagen til facadematerialer og facadens beskaffenhed. Derfor tilpasser vi også vores valg af rengøringsmetode og kemi til den enkelte facades overflade, graden af skidt og snavs samt lokale forhold. Om din facade går op i 1., 3. eller 10. sals højde, betyder ikke noget. Vi har udstyret til at klare enhver opgave.

Få en indbydende facade med facaderengøring

​Danren Bogdol har base i Odense, hvorfra vi løser forskellige rengøringsopgaver og facility services. Vi udfører rengøring inden for privat og offentligt erhverv ​for virksomheder på både Fyn og Sjælland samt i Jylland. Grundighed og professionalitet er nogle af de nøgleord, vores kunder kan kende os på. Derfor vil du hos os også blive mødt af et dygtigt og veluddannet hold af medarbejdere, der altid sørger for en grundig egenkontrol efter facaderengøring.

Facaden er ofte det første, dine kunder ser. En beskidt facade kan efterlade et dårligt indtryk, hvorfor det kan være en god idé at få foretaget en facaderengøring. Vi sørger for en effektiv facaderengøring, der efterlader din facade i flot stand. Så du får en mere indbydende facade og kan give dine kunder et bedre førstehåndsindtryk. Skulle du ønske det, tilbyder vi også at foretage en overfladebehandling, så bygningen holdes pænere i længere tid. Hvis ballademagere har malet på din facade, klarer vi også graffitibekæmpelsen​.

Facaderengøring får ikke kun facaden til at fremstå flot og velholdt, men forlænger også facadens levetid ved at forebygge frostskader. Der er således kun fordele at hente ved at få foretaget facaderengøring – og det kan vi heldigvis hjælpe med hos Danren Bogdol. Rengøring er vores specialitet, og hvad end det drejer sig om rengøring til industri​, om der skal behandles gulve, eller bygningen trænger til en kærlig hånd udvendigt med facaderengøring, så kan vi løfte opgaven.

Skal vi hjælpe dig med facaderengøring? Så kontakt os på 66 16 22 01, eller send en mail til tno@danrenbogdol.dk.

Tom Nowak

Tlf.: 66 16 22 01​​

E-mail:​Skriv til os

Hovedafdeling

Lumbyvej 11D, 1. th.

5000 Odense​ C

​​

Tlf.: 66 16 22 01​

E-mail: Skriv til os

Afdeling Sjælland

Farverland 5

2600 Glostrup​

​​​

Tlf.: 66 16 22 01​

E-mail: Skriv til os

Mød os på de sociale medier

​Har du brug for et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt