Gulvbehandling

Trænger gulvene på kontoret til en kærlig hånd? Hos Danren Bogdol står vi klar til at hjælpe dig med en professionel gulvbehandling, der giver dit gulv nyt liv. Vi har mere end 40 års erfaring inden for erhvervsrengøring og facility services herunder blandt andet gulvbehandling, hvorfor vi også kan hjælpe dig med din rengøringsopgave. Vores ekspertise gør os i stand til at levere rengøring i særklasse, hvor både grundighed, kvalitet og service er i højsædet.

Vores kunder tæller blandt andet private og offentlige virksomheder, institutioner og boligforeninger på både Fyn og Sjælland samt i Jylland. Her løser vi små som store opgaver i forbindelse med gulvbehandling, hvorfor vi blandt andet også kan klare slibnings- og poleringsopgaver. Hvis du allerede får foretaget hovedrengøring, kan du med fordel vælge også at få udført gulvbehandling på samme tid. Det giver dine lokaler et pænt og indbydende helhedsindtryk, hvor alt er rent og nydeligt.

Gulvbehandling med fokus på dine behov

Hos Danren Bogdol kan vi både klare industrirengøring såvel som rengøring til kontormiljø ​med alt, hvad det indebærer. Uanset opgavens omfang går vores dygtige rengøringsassistenter altid professionelt og grundigt til værks, så vi kan levere rengøring af høj kvalitet.

Det er ofte afgørende for et gulvs udseende og levetid, at det får den rette gulvbehandling. Ikke kun hvis der er sket en skade, eller hvis tiden har sat sine spor, men også i dagligdagen. Dette sikrer ikke kun flotte gulve, men gør også gulvene mere slidstærke med en længere levetid. Hos Danren Bogdol har vi mange års erfaring i gulvbehandling, hvad end det drejer sig om trægulve, tæpper eller ”hårde” gulve i alle afskygninger for eksempel linoleum, klinker, fliser og terrazzo.

Der findes mange forskellige former for gulvbehandling, og uanset hvilken type du ønsker til dine gulve, leverer vi en professionel og langtidsholdbar løsning. En løsning, der altid imødekommer dine behov og derved sikrer det bedste resultat. En grundig gulvbehandling kræver ekspertise, erfaring og ikke mindst det rette udstyr – og det har vi hos Danren Bogdol. Skulle det ske, at du har behov for en helt særlig gulvbehandling, hvor vores viden ikke er tilstrækkelig, så er der ingen grund til bekymring. Vi samarbejder med førende gulveksperter i både ind- og udland, så vi altid kan tilbyde dig en god gulvbehandling af dine gulve.

Skal vi hjælpe dig med gulvbehandling? Eller kunne du godt tænke dig et uforpligtende tilbud? Så er du altid velkommen til at ringe og høre nærmere på 66 16 22 01. Du er naturligvis også velkommen til at sende os en mail på tno@danrenbogdol.dk.

Tom Nowak

Tlf.: 27 22 5833

E-mail:​Skriv til os

Hovedafdeling

Lumbyvej 11D, 1. th.

5000 Odense​ C

​​

Tlf.: 66 16 22 01​

E-mail: Skriv til os

Afdeling Sjælland

Farverland 5

2600 Glostrup​

​​​

Tlf.: 66 16 22 01​

E-mail: Skriv til os

Mød os på de sociale medier

​Har du brug for et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt