Håndværkerrengøring

Har du fået renoveret lokaler, eller er kontoret blevet udvidet og trænger til en grundig omgang rengøring efter håndværkerbesøget? Så lad da Danren Bogdol hjælpe dig med en grundig og effektiv håndværkerrengøring. 

Vi er specialister i rengøring, og med vores mere end 40 år i branchen kan vi garantere håndværkerrengøring i særklasse. Vi sætter en ære i at kunne tilbyde vores kunder den bedste service. Derfor er vores dygtige rengøringsassistenter også veluddannede og vores rengøringsaftaler skræddersyet til den enkelte kundes behov. Ingen opgave er for lille eller for stor, og har du en skur- eller mandskabsvogn stående på byggepladsen, rengør vi også gerne denne.

Danren Bogdol udfører håndværkerrengøring for blandt andet entreprenører, virksomheder, ejer- og boligforeninger i både Jylland, på Fyn og Sjælland. Vi har hovedkontor i Odense, hvorfra vi leverer rengøringsydelser af høj kvalitet til hele Danmark.​

Bliv indflytningsklar med håndværkerrengøring

Kvalitet, professionalitet og god service er nogle af de ting, vi vægter højest. Det er din garanti for, at når du vælger Danren Bogdol, så får du også et rengøringsfirma, der leverer håndværkerrengøring af højeste kvalitet. Uanset om det drejer sig om hovedrengøring, trappevask eller håndværkerrengøring, sørger vi altid for en grundig egenkontrol. På den måde sikrer vi, at kundens behov er dækket, og resultatet lever op til forventningerne.

Er der noget, der støver, så er det håndværker- og bygningsarbejde. Når håndværkerne er færdige med deres arbejde, kommer vi ind i billedet. Udover at udføre industrirengøring tilbyder vi som en ekstra service også håndværkerrengøring til de virksomheder, der enten står midt i byggerod eller ønsker en grundig rengøring efter tilbygning, ombygning eller nybygning. Vi løser alle typer for håndværkerrengøring, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Håndværkerrengøring kræver ofte et erfarent rengøringshold samt specialudstyr, der sikrer, at rengøringen er fyldestgørende. Det får du med Danren Bogdol som din samarbejdspartner. Vi sørger for, at der er ryddet op og gjort ordentligt rent efter håndværkerne, hvor vi kommer ind i alle kroge og hjørner. På den måde sikrer vi, at der er ryddeligt og pænt.

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på håndværkerrengøring? Så er du altid velkommen til at ringe til os på 66 16 22 01 eller sende os en mail på tno@danrenbogdol.dk. Lad os sammen finde den løsning, der bedst dækker dit behov.

Tom Nowak

Tlf.: 27 22 58 33

E-mail:​Skriv til os

Hovedafdeling

Lumbyvej 11D, 1. th.

5000 Odense​ C

​​

Tlf.: 66 16 22 01​

E-mail: Skriv til os

Afdeling Sjælland

Farverland 5

2600 Glostrup​

​​​

Tlf.: 66 16 22 01​

E-mail: Skriv til os

Mød os på de sociale medier

​Har du brug for et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt