Hovedrengøring

Får din virksomhed fint besøg, eller trænger kontoret til en grundig omgang hovedrengøring? Så kan du trygt lade Danren Bogdol stå for rengøringen af dine faciliteter. Kvalitet, grundighed og service er nogle af de ord, der kendetegner os. Derfor bliver du hos os mødt af et hold af veluddannede rengøringsassistenter, der sørger for en grundig rengøring. Vi sætter en ære i at efterlade rene faciliteter og yde vores kunder den bedste service, hvilket også er grunden til, at vi altid udfører en solid egenkontrol.

Hos Danren Bogdol har vi mere end 40 års erfaring i branchen, hvorfor vi har ekspertisen til at kunne sikre dig det bedste resultat med en effektiv og grundig rengøring. Hvad end det drejer sig om hovedrengøring eller rengøring til industri, så kan vi løfte din opgave og levere rengøring af høj kvalitet.

Hovedrengøring til dit behov

Danren Bogdol er et odenseansk rengøringsfirma, der hjælper små og store virksomheder inden for det private og offentlige i hele Danmark med erhvervsrengøring. Vores mange års erfaring gør, at vi kan levere et resultat i særklasse, der imødekommer den enkelte kundes ønsker. Ingen virksomhed er ens, og vi ved, at rengøringsbehovet derfor kan variere fra firma til firma. Af den årsag tilpasser vi altid vores løsninger til den enkelte kundes opgave, så rengøringen bedst muligt dækker dit behov.

Selvom du har en fast aftale om daglig rengøring i din virksomhed, er det ofte ikke ensbetydende med, at alle hjørner, revner og kroge rengøres dagligt eller jævnligt. Det kan derfor være en god idé med jævne mellemrum at få et eksternt rengøringsfirma til at foretage hovedrengøringen. Når du lader os klare virksomhedens hovedrengøring, sørger vi blandt andet for at:

  • afkalke alle baderum helt i bund
  • rengøre alt IT-udstyr og telefoner
  • rense tæpper
  • afvaske køleskabe
  • vaske fodlister og paneler
  • afvaske bord- og stoleben
  • rengøre rørføringer og andre svært tilgængelige emner

Vi går professionelt og effektivt til enhver rengøringsopgave, uanset om det er en grundig hovedrengøring, eller du skal have gjort rent efter et håndværkerbesøg​. Hos os kan du altid vælge lige præcis den type hovedrengøring, der bedst dækker dine behov. Både i forhold til om det skal være en fast aftale med tilbagevendende hovedrengøring, en periodevis eller enkelt aftale, om der skal være fokus på et særligt område, samt hvilke ønsker du ellers har til hovedrengøringen.

Lad Danren Bogdol klare din hovedrengøring

Med os som din samarbejdspartner er du til enhver tid garanteret kvalitet og service i særklasse, når du lader os klare din virksomheds hovedrengøring. Vi går hverken på kompromis med vores grundighed eller professionalitet, når vi sørger for en skræddersyet rengøring. Herigennem kan vi altid yde vores kunder den bedste service.

Skal virksomheden flytte i nye lokaler, eller skal kontoret have en ordentlig overhaling? Så lad da Danren Bogdol stå for virksomhedens hovedrengøring. Vi sørger for en grundig rengøring, der kommer ind i alle kroge. Vælger du at få udført hovedrengøring, kan du med fordel vælge at få lavet en gulvbehandling i samme omgang, så hele kontoret ser rent og indbydende ud.

Ring og hør nærmere om vores hovedrengøring på 66 16 22 01, eller send os en mail på tno@danrenbogdol.dk. Vi giver gerne et fast tilbud på enhver opgave, og hvis det ønskes, tilbyder vi også en fast timepris.

Tom Nowak

Tlf.: 27 22 58 33

E-mail:​Skriv til os

Hovedafdeling

Lumbyvej 11D, 1. th.

5000 Odense​ C

​​

Tlf.: 66 16 22 01​

E-mail: Skriv til os

Afdeling Sjælland

Farverland 5

2600 Glostrup​

​​​

Tlf.: 66 16 22 01​

E-mail: Skriv til os

Mød os på de sociale medier

​Har du brug for et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt