Industrirengøring med mange års erfaring

Søger du et eksternt rengøringsfirma til at varetage industrirengøringen i din virksomhed? Hos Danren Bogdol har vi kompetencerne til at sikre dig rene faciliter og ekspertisen til at kunne yde vores kunder den bedste service. Vi er specialiserede inden for industrirengøring og har mange års erfaring inden for branchen, hvorfor vi til enhver tid kan levere resultater i topklasse – og vi kan helt sikkert også hjælpe dig med din industrirengøring.

Danren Bogdol er et af Danmarks største rengøringsfirmaer, og lige siden begyndelsen har kvalitet, stabilitet, service og professionalisme været de nøgleord, som vores kunder kan kende os på. Vi har hovedsæde i Odense, hvorfra vi leverer rengøringsservices til små som store virksomheder på Fyn heriblandt Odense og Svendborg, og Sjælland samt i Jylland. Uanset om du skal bruge industrirengøring, eller der skal gøres rent efter håndværkerer, går vores dygtige personale altid professionelt til enhver type rengøring. Vi sørger for en løsning, der er tilpasset den enkelte kundes behov.

Specialister inden for industrirengøring

Vi hjælper virksomheder inden for det private og offentlige med erhvervsrengøring og andre rengøringsservices. Herunder også industrirengøring. Vi har blandt andet erfaring fra både kraftvarmeværker, smedeværksteder og trykkerier, hvorfor vi også kan sikre en grundig og effektiv industrirengøring i din bygning. Vi går hverken på kompromis med kvaliteten af vores arbejde eller vores høje serviceniveau. Derfor finder du hos os et dedikeret og dygtigt team af veluddannede medarbejdere, der er specialister i industrirengøring.

Industrirengøring kræver det rette udstyr og et erfarent rengøringsfirma, der ved, hvad opgaven kræver, samt hvilke teknikker og rengøringsmidler der sikrer det bedste resultat. Alt det, og mere til, får du, når du lader Danren Bogdol løfte din rengøringsopgave. Her leverer vi gang på gang industrirengøring af høj kvalitet, uanset opgavens omfang og størrelsen på bygningen. Vi kan blandt andet hjælpe med rengøring af:

  • ​Fabriksgulv
  • Produktionsmaskiner
  • ​Højtplacerede rør og lysarmaturer
  • Skakte, tanke og siloer

Hos Danren Bogdol ved vi, at ingen virksomhed er ens, hvorfor den enkelte virksomhed kræver en skræddersyet løsning. Hvad end hele virksomheden skal gøres hovedrent​, eller der er tale om en enkelt service inden for industrirengøring, så har vi ekspertisen til at udføre opgaven. Du kan derfor trygt lade os stå for rengøringen af din virksomhed.

[

Industrirengøring fra Danren Bogdol

Når du lader Danren Bogdol varetage din industrirengøring, får du et team, hvor stabilitet, grundighed og kvalitet er i højsædet. Vi sørger for en professionel løsning til din industrirengøring, hvor der er taget højde for dine ønsker og behov. Hos os vil du altid opleve, at du som kunde er i centrum. Selvom vi er specialiserede inden for dette område, kan vi også være behjælpelige med andre former for rengøring – uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Hvad end du skal have gjort rent på kontoret
eller i maskinrummet, kan vi løfte din opgave.

Ønsker du en skræddersyet løsning til dit behov? Eller kunne du godt tænke dig et uforpligtende tilbud på industrirengøring? Så kontakt os på 66 16 22 01 eller på tno@danrenbogdol.dk, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Tom Nowak

Tlf.: 27 22 5833

E-mail:​Skriv til os

Hovedafdeling

Lumbyvej 11D, 1. th.

5000 Odense​ C

​​

Tlf.: 66 16 22 01​

E-mail: Skriv til os

Afdeling Sjælland

Farverland 5

2600 Glostrup​

​​​

Tlf.: 66 16 22 01​

E-mail: Skriv til os

Mød os på de sociale medier

​Har du brug for et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt