Industrirengøring med mange års erfaring

Hos Danren Bogdol er vi specialiserede inden for industrirengøring og har mange års erfaring inden for området.

​Vi yder denne service i hele Danmark, men eftersom vi har hovedsæde i Odense, kommer mange af vores kunder fra Fyn – også Middelfart, som grænser til Jylland.

Vi er et af Danmarks største rengøringsfirmaer med vores mere end 500 ansatte. Kvalitet, professionalitet og stabilitet er tre af de nøgleord, som vi særligt har i fokus inden for vores industrirengøring.

​Hvis vi har en fast aftale med dig om rengøring, vil det være de samme medarbejdere, der klarer rengøringen hver gang, eftersom dette sikrer både den højeste kvalitet og stabilitet.

Specialister inden for industrirengøring

Alle vores ansatte er specialister i industrirengøring, da vi kun ønsker at yde vores bedste for dig som kunde. Vores mange års erfaring gør, at vi præcis ved, hvilke høje standarder der kræves af os. Vi ved ligeledes, hvilke teknikker og rengøringsmidler vi skal bruge for at opnå det bedste resultat.

Uanset om det er rengøring af fabriksgulv, højtplacerede rør og lysarmaturer eller produktionsmaskiner, kan du trygt lægge din opgave i hænderne hos os.

​Vi har blandt andet erfaring fra både trykkerier, kraftvarmeværker og smedeværksteder og kender derfor til både tips og tricks, der sikrer en ordentlig og professionel rengøring.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, skal du være meget velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud, som er skræddersyet til netop din opgave.

Vi er din professionelle løsning, når det kommer til en stabil og grundig industrirengøring. Selvom vi er specialiserede inden for denne type rengøring, varetager vi også andre rengøringsopgaver - uden at gå på kompromis med kvaliteten.


​Ring og hør nærmere på tlf. 66 16 22 01 eller send en e-mail til danren@danrenbogdol.dk.

Tom Nowak

Tlf.: 27 22 5833

E-mail:​Skriv til os

Hovedafdeling

Lumbyvej 19 B

5000 Odense​ C

​​

Tlf.: 66 16 22 01​

E-mail: Skriv til os

Afdeling Sjælland

Farverland 5

2600 Glostrup​

​​​

Tlf.: 66 16 22 01​

E-mail: Skriv til os

Mød os på de sociale medier

​Har du brug for et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt