Det er ikke nu, du skal spare på rengøringen!Nyhed oprettet 11/3-20, opdateret 17/4-20


​Covid-19 har for alvor ramt et Danmark, der "lukker ned" og nu små småt er begyndt at åbne op igen.  Som rengøringsselskab er vi hos Danren Bogdol naturligvis meget opmærksom på, at vi spiller en vigtig rolle, for at genåbningen kan foregå under overholdelse af alle krav og retningslinjer. Vi er lige nu travlt beskæftiget i en perlerække af kommunale og private skoler og dagtilbud over det ganske land, hvor der bliver gjort ekstra rent og desinficeret på livet løs.


Vi ved, at vi med vores ydelser skal og kan bidrage aktivt til at mindske smittespredningen, men naturligvis helt uden at gå på kompromis med vores ansattes sikkerhed. Vi følger til enhver tid myndighedernes anbefalinger og evt. påbud og overholder alle hygiejniske retningslinjer.


Vi opfordrer på det kraftigste alle virksomheder til IKKE at afmelde deres rengøring, selv om deres arbejdsområder er helt eller delvist affolket. Ingen eller meget lille belægning giver alle muligheder for at veksle det daglige rengøringsprogram til en tilbundsgående hovedrengøring, så alle ansatte kan vende tilbage til helt rene og virusfrie toiletter, baderum, køkkener, møderum, kontorer osv., når situationen atter er normal. 


HUSK: Det er ikke nu, at der skal spares på rengøringen! 


Til potentielt nye kunder

Er du ikke kunde hos os, men kan gøre brug af vores ydelser, så kontakt os gerne for en dialog om behovet for en ekstra rengøringsindsats. Vi tilbyder at udføre rengøringen til ganske rimelige priser, dog må vi tage forbehold for kraftigt stigende priser på desinfektionsmidler og knaphed på disse. 


RING 6616 2201, SEND EN MAIL TIL DANREN@DANRENBOGDOL.DK ELLER UDFYLD EN KONTAKTFORMULAR PÅ VORES HJEMMESIDE, SÅ SIDDER VIL KLAR TIL AT HJÆLPE DIG.Hovedafdeling

Lumbyvej 19 B

5000 Odense​ C

​​

Tlf.: 66 16 22 01​

E-mail: Skriv til os

Afdeling Sjælland

Farverland 5

2600 Glostrup​

​​​

Tlf.: 66 16 22 01​

E-mail: Skriv til os

Mød os på de sociale medier

​Har du brug for et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt