Hovedrengøring

Er du på udkig efter professionel og grundig hovedrengøring i din virksomhed? Så står vi hos Danren Bogdol A/S klar til at løfte opgaven.  

Vælger du os til at stå for hovedrengøring i din virksomhed, så sørger vi altid for at afstemme opgaven med dig, så vi sammen finder en løsning, der opfylder det aktuelle behov. Med mere end 40 års erfaring i branchen kan vi give den helt rette rådgivning i forbindelse med valg af den rette serviceløsning. Vi stræber naturligvis altid efter at ramme det kvalitetsniveau, som den pågældende aftale indeholder.

Kontakt os allerede i dag – og vi finder sammen frem til den rette løsning af hovedrengøring for dig.

Kvalitetsstærk hovedrengøring

Hovedrengøring kræver meget vand og mange rengøringsmidler. Hos Danren Bogdol A/S har vi dog taget den grønne omstilling til os og forsøger på bedste vis at skære ned for vandforbruget og anvende miljø- og allergivenlige rengøringsprodukter, når vi tager hånd om hovedrengøring og andre typer af rengøringsopgaver.

Den gode kvalitet er naturligvis stadig i fokus. Den sikrer vi blandt andet ved hjælp af vores veluddannede personale samt brug af maskiner, når det er nødvendigt. Maskinerne kan være medvirkende til at sikre en ensartet og høj kvalitet i store erhvervslokaler og er samtidig medvirkende til, at hovedrengøringen foregår på effektiv vis. Vi udfører hovedrengøring i hele landet, men da vi benytter os af lokal arbejdskraft, har vi et solidt lokalkendskab og er dermed tæt på vores kunder.

Få hovedrengøring der passer til dine behov

Danren Bogdol A/S leverer ikke bare hoved rengøring. Vi leverer løsninger, der passer til præcis de behov, du måtte have. Du får således en pålidelig samarbejdspartner, der lytter til dine konkrete ønsker. Det er ekstra vigtigt med en god og tæt dialog med dig som kunde, ligesom vi tager højde for lokation og møbleringsgrad i de pågældende lokaler.

En hovedrengøring kan inkludere alt fra at rense tæpper, vaske paneler og fodlister, rengøre alt IT-udstyr, afvaske stole- og bordben, afvaske køleskabe eller måske skal der rengøres efter en renovering. Du er naturligvis selv med til at bestemme, hvordan din aftale skal se ud – og hvor ofte du ønsker, vi skal komme.

Når der er tale om hovedrengøring, så er det en rengøring, hvor vi er yderst grundige og kommer rundt i alle hjørner og afkroge. Grundig rengøring medfører et bedre indeklima, som er det bedste fundament for et godt arbejdsmiljø. I sidste ende kan det også være med til at mindske sygdomsfrekvensen på arbejdspladsen.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på hovedrengøring

Hvis du kunne tænke dig vores hjælp til professionel hoved rengøring, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vores serviceorienterede personale står klar til at tage hånd om opgaven og levere et godt og tilfredsstillende resultat.  

Du er mere end velkommen til at ringe til os på telefonnummer: 66 16 22 01 eller på mail: danren@danrenbogdol.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.