Sponsorater og partnerskaber

Vi er hos Danren Bogdol A/S stolte af at være sponsor til en række af gode formål og aktiviteter. Det føler vi, at vi skylder vores medmennesker, som hver dag kæmper for at opretholde en god og værdifuld organisation eller forening. Hvert år uddeler vi derfor nogle forskellige sponsorater til særligt udvalgte organisationer og foreninger, der gør et fremragende stykke arbejde hver dag. Dem vil vi gerne vil sige tak til og yde en ekstra støtte til. Danren Bogdol A/S støtter Familier med kræftramte børn, Danske Hospitalsklovne og Kræftens Bekæmpelse, der fortjener en kæmpe cadeau for deres fantastiske indsats. 

På sportens side er vi sponsor på partnerniveau i den succesfulde kvindeligaklub Odense Håndbold, hvilket vi også er enormt stolte af. Vi er tillige erhvervsklubsponsor i Superligaklubben Vejle Boldklub, ligesom vi støtter de lokale ungdomsroere i Odense Roklub. 

Endelig har vi indgået stærke partnerskabsaftaler med Odense Teater og Odense Zoo.

Samarbejdspartner for Odense Håndbold – Danske Mestre for andet år i træk.

Passion, indlevelse og oplevelse er værdier, der gennemsyrer alt, hvad Odense Håndbold gør. Uanset om det er spillertruppen, netværksgruppen eller den administrative organisation.

De tre ord har længe været en del af Odense Håndbold og er drivkraften i alle aktiviteter. Uanset hvordan du er i berøring med Odense Håndbold, vil du opleve vores passion og vores indlevelse. Sammen får vi oplevelser.

I en god sags tjeneste

I 2023 var omkring 2.000 frivillige indsamlingsledere og hjælpere og ca. 15.000 frivillig indsamlere med til at samle 35 mio. kr. ind ved Landsindsamlingen. Alle der er involveret i Landsindsamlingen har en væsentlig andel i Kræftens Bekæmpelses indsats inden for forskning, forebyggelse og patientstøtte – en indsats, der skaber håb og redder liv. Lad os se, om vi kan overgå de kr. 35 mio. i 2024.

Støtter Familier med kræftramte børn

Familier med kræftramte børn hjælper kræftramte børn, unge og deres familier, så at alle kommer bedst muligt igennem en svær tid. Gennem mentornetværk, hospitalsbesøg, psykologstøtte, socialrådgiver support og aktiviteter skabes et fællesskab blandt ligesindede, så at familien en stund kan få gode oplevelser sammen.

Lokal opbakning til nationalt kendt attraktion - ta' en tur i zoo.

Vi støtter med glæde havens store og dedikerede indsats med at fastholde og udvikle attraktionen som én af Odense og Fyns absolut mest attraktive – og med stor respekt for dyrenes vilkår og et evigt fokus på bæredygtige løsninger.

Bidragsyder til Indlagte børn og deres familier – En tryg hånd at holde i, når livet på hospitalet gør ondt.

Danske Hospitalsklovne arbejder for at styrke indlagte børns livsglæde og livsmod, så de bedre kan stå sygdomsforløbet igennem. Vi møder og anerkender barnet der, hvor det er. I angsten, i glæden, i kedsomheden. 

Støtter Odense Roklubs talentfulde ungdomsroere

Odense Roklub med cirka 120 år på bagen gør meget for at udvikle sine unge talenter og har i dag flere Danmarksmestre blandt medlemmerne. Vi bidrager med støtte til ens klubdragter, så de unge mennesker kan tage sig godt ud, når de deltager i regattaer, nordiske mesterskaber og andre konkurrencer.