Om Danren Bogdol A/S - rengøring og serviceydelser siden 1978

Vi startede med rengøring

Danren Bogdol A/S blev grundlagt i marts 1978 under navnet Danren A/S – et navn, der blev bibeholdt helt frem til slutningen af 2016. I starten specialiserede vi os hovedsageligt i rengøring af kontorer, banker, skoler og institutioner, men tilbyder i dag rengøring og beslægtede serviceydelser til virksomheder inden for mange forskellige brancher.

Over årene og med øget rengøringserfaring har Danren Bogdol A/S kunnet løse stadigt flere forskelligartede serviceydelser, som for eksempel vinduespoleringventilationsrensningfacaderengøringgraffitirens, hovedrengøring, håndværkerrengøring og diverse former for gulvbehandling.

Udvidede ydelser og kompetencer

Paletten af serviceydelser er i dag blevet udvidet yderligere, idet vi som del af den tyskejede Bogdol-Gruppe også kan tilbyde specielopgaver som eksempelvis ventilationsrengøring, skadedyrsbekæmpelse, skimmelsvamp- og asbestsanering og silorengøring.

40 års erfaring med rengøring

Med 40 år i rengøringsbranchen har vi den fornødne erfaring og en omfattende knowhow til at udføre både store og små rengøringsopgaver på en kompetent og velkvalificeret måde.

Hele Fyn, Syd-, Sønder, Øst- og Midtjylland, hele Sjælland

Vores hovedafdeling ligger i Odense, men dækker via lokalt stationeret personale hele Fyn, Syd- og Sønderjylland, mens vores aktiviteter i Øst- og Midtjylland understøttes af vores lokalafdeling i Aarhus. Sjælland med øer betjenes fra vores afdelingskontor i Glostrup. Vi har gode samarbejdspartnere, der kan løse opgaver i de få områder, hvor vi endnu ikke selv er repræsenteret. Kontakt os på tlf: 66 16 22 01 eller på e-mail: ​danren@danrenbogdol.dk.