Samarbejdspartnere

Det er vigtigt for os hos Danren Bogdol A/S, at vi har nogle faste, kompetente og stabile samarbejdspartnere, som har samme høje standarder og ambitionsniveau som os selv, og som kan identificere sig med vores værdier.  Det er helt afgørende for os, at vi kan stå inde for vores samarbejdspartnere, så vi aldrig går på kompromis med den gode kvalitet, som vi altid arbejder for at opnå.

Vi fremhæver her Toprent og HAKO, der som leverandører af henholdsvis rengøringsartikler og gulvvaskemaskiner er helt afgørende for, at vi kan levere vores ydelser hos vores kunder. Vi finder det helt naturligt, at vi er aktiv medlemsvirksomhed i det dynamiske netværk, Mangfoldighedscharter Odense, da vi ser mangfoldighed som en ressource og har en meget bred pallette af medarbejdere i vores organisation på tværs af etnicitet, køn, alder, seksuel orientering, social baggrund m.v.

Vi har underskrevet charteret – mangfoldighed er en styrke

Siden etableringen i 2015 har Mangfoldighedscharter Odense udviklet sig til et dynamisk netværk af over 200 virksomheder, der arbejder med mangfoldighed som en ressource på deres arbejdsplads.

Vi samarbejder med HAKO – leverandør af tyske kvalitetsmaskiner

HAKO Danmark A/S er leverandør af tyske kvalitetsprodukter inden for gulvvaske- og fejemaskiner. Landsdækkende service og mulighed for leje, leasing eller køb og leverancer til både rengøringsselskaber og virksomheder.