Ejendomsselskaber

Når man har et ejendomsselskab, medfølger der også adskillige opgaver inden for rengøring, så boliger, fællesarealer og forskellige faciliteter hele tiden fremstår pæne og præsentable. Det er et af de områder, som Danren Bogdol A/S beskæftiger sig med til daglig, og vi vil derfor gerne være din eksterne samarbejdspartner, når det kommer til rengøring hos dit ejendomsselskab. 

Hos Danren Bogdol A/S har vi et stort ekspertiseområde, og vi har et kompetent team af dygtige fagfolk, som er specialiseret inden for forskellige rengøringsopgaver, så du altid er sikret et skræddersyet rengøringsforløb til dine specifikke behov. Har du behov for hjælp til din rengøringsopgave, så er Danren Bogdol A/S den rigtige samarbejdspartner.

Trappevask, fraflytningsrengøring og pæne fællesarealer

Opgaverne er mange og meget forskelligartede, når man taler om rengøring hos ejendomsselskaber. Her er nemlig adskillige bygninger og faciliteter, som har hver sin funktion, og mange boliger der kræver rengøring efter fraflytning. Der har vi stor stor erfaring med hos Danren Bogdol A/S. Vi ved, hvad der kræves af sådanne opgaver, så der bliver skabt rene og ordentlige rammer for beboerne i dit ejendomsselskab.

Hos Danren Bogdol A/S er der stor fokus på at sikre, at vores kunder er glade og tilfredse med resultatet. Du kan derfor trygt vælge os til din næste rengøringsopgave. Vi er stort team af professionelle fagfolk, som er uddannet til at varetage enhver form for opgave.

Uanset om du har brug for vask af opgangenes trapper, rengøring af et vaskeri eller ønsker pæne fællesarealer, så kan vi varetage opgaven for dig. Danren Bogdol A/S kan stå for alle de rengøringsopgaver, som dit boligselskab må have. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere, så rådgiver vi dig til den bedste løsning til dine behov.   

Tryghed i leverancen og fleksible løsninger

Ingen opgave er ens, og alle opgaver kræver noget forskellige. Det har vi mere end 40 års erfaring med og stort speciale i. Et ejendomsselskab er et godt eksempel på netop dette. Derfor tilbyder vi hos Danren Bogdol A/S også stor fleksibilitet, så du får løst opgaven, når det passer dig. Vi forstår nemlig godt, at nogle opgaver ikke altid kan planlægges. Det er den tryghed og stabilitet i leverancen, som du får, når du vælger Danren Bogdol A/S.

Der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteten hos os, og vi sørger derfor også for, at vi holder os opdateret på den nyeste teknologi inden for rengøringsbranchen. Så er du altid sikret det bedste, mest effektive og ordentlige resultat. Det er helt essentielt for os, at kunden er i centrum, og at arbejdet altid udføres på bedst mulige vis. 

Hvis der sker fejl, som der gør, når man har med mennesker at gøre, så er vi lynhurtige til at rette op på det og løse problematikken. Det er den gensidige tillid og tryghed, som vi gerne vil vise vores kunder og omvendt.