Erhvervsrengøring med 40 års erfaring

Leder du efter et professionelt rengøringsfirma til at varetage din erhvervsrengøring? Så kan du trygt lade Danren Bogdol løfte opgaven. Vi har mere end 40 års erfaring inden for rengøring til erhverv, hvorfor vi helt sikkert også kan hjælpe dig med din erhvervsrengøring. Hvad end det drejer sig om industrirengøring eller kontorrengøring, bliver du hos os altid mødt af et dygtigt team, der sørger for en effektiv rengøring af dine faciliteter.

Danren Bogdol har base i Odense, hvorfra vi hjælper små som store virksomheder rundt omkring i Danmark med erhvervsrengøring – læs f.eks. om vores erhvervsrengøring i København her. Gennem vores mange års erfaring har vi tilegnet os den nødvendige ekspertise til at kunne tilbyde vores kunder den bedste service og en skræddersyet løsning, der matcher vores kunders behov.

Kundetilpasset erhvervsrengøring

Hos Danren Bogdol har vi høje krav til vores rengøringsarbejde, hvorfor vi kun ansætter veluddannet personale. God service og kvalitet har siden begyndelsen været vores fokus og det, som vores kunder kan kende os på. Derfor sætter vi også en stor ære i grundig egenkontrol, så du får det bedste resultat. Vi udfører egenkontrollen i et digitalt system, der danner en rapport, du får tilsendt i din mailindbakke.

Som kunde hos Danren Bogdol vil du altid opleve, at du bliver hørt. Det er dine ønsker, der tages udgangspunkt i, når rengøringen skal planlægges. Derfor sørger vi altid for en skræddersyet løsning rengøring til erhverv, så du får lige præcis den løsning, der bedst matcher dine behov:

  • Hvor ofte skal der gøres rent?
  • Hvornår på dagen skal der gøres rent?
  • Hvilken type rengøring er der tale om?

 

Vi vurderer altid den enkelte rengøringsopgave, inden vi afgiver tilbud på den. Vi udarbejder tegningsmateriale og grundige arbejdsbeskrivelser, så vi sammen med dig har fuldt overblik over, hvad, hvor, og hvordan der skal gøres rent.

Hos Danren Bogdol får du et fleksibelt rengøringsfirma, der altid skræddersyr rengøringen til den enkelte kundes behov, så vi kan levere rengøring til erhverv i topklasse – hver gang. Det betyder, at du altid kan vælge lige præcis den type erhvervsrengøring, du har behov for, foruden hvordan du ønsker, at rengøringen skal foregå.

Effektiv rengøring til erhverv

Vi udfører erhvervsrengøring for mange forskellige typer erhverv inden for private og offentlige kontorer, butikker og institutioner på både Fyn, Sjælland og i Jylland. Uanset om det drejer sig om hovedrengøringhåndværkerrengøring eller andre facility services, så går vores kompetente team altid professionelt og effektivt til enhver type rengøring. Når du vælger Danren Bogdol, får du et firma, der aldrig går på kompromis med kvaliteten eller det høje serviceniveau. Det er din garanti for en veludført rengøring af dine faciliteter.

Lader du et eksternt rengøringsfirma stå for din erhvervsrengøring, sikrer du dig, at din virksomhed altid er ren og har et godt indeklima. Det har ikke kun en positiv effekt på arbejdsklimaet og medarbejdernes motivation, men efterlader også et positivt indtryk på jeres kunder.

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan vi hos Danren Bogdol kan hjælpe dig med rengøring til erhverv, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på din rengøringsopgave? Så er du velkommen til at kontakte os på enten 66 16 22 01 eller danren@danrenbogdol.dk.