Sponsorater

Vi er hos Danren Bogdol A/S stolte af at være sponsorer til en række af gode formål og aktiviteter. Det føler vi, at vi skylder vores medmennesker, som hver dag kæmper for at opretholde en god og værdifuld organisation eller forening. Hvert år uddeler vi derfor nogle forskellige sponsorater til særligt udvalgte organisationer og foreninger, der gør et fremragende stykke arbejde hver dag. Dem vil vi gerne vil sige tak til og yde en ekstra støtte til. Danren Bogdol A/S støtter Familier med kræftramte børn samt Danske Hospitalsklovne, der fortjener en kæmpe cadeau for deres fantastiske indsats. Derudover er vi sponsor på partnerniveau i den succesfulde kvindeligaklub Odense Håndbold, hvilket vi også er enormt stolte af.

Samarbejdspartner for Odense Håndbold – Danske Mestre for andet år i træk.

Passion, indlevelse og oplevelse er værdier, der gennemsyrer alt, hvad Odense Håndbold gør. Uanset om det er spillertruppen, netværksgruppen eller den administrative organisation.

De tre ord har længe været en del af Odense Håndbold og er drivkraften i alle aktiviteter. Uanset hvordan du er i berøring med Odense Håndbold, vil du opleve vores passion og vores indlevelse. Sammen får vi oplevelser.

Støtter familier med kræftramte børn

Familier med kræftramte børn hjælper kræftramte børn, unge og deres familier, så at alle kommer bedst muligt igennem en svær tid. Gennem mentornetværk, hospitalsbesøg, psykologstøtte, socialrådgiver support og aktiviteter skabes et fællesskab blandt ligesindede, så at familien en stund kan få gode oplevelser sammen.

Bidragsyder til Indlagte børn og deres familier – En tryg hånd at holde i, når livet på hospitalet gør ondt.

Danske Hospitalsklovne arbejder for at styrke indlagte børns livsglæde og livsmod, så de bedre kan stå sygdomsforløbet igennem. Vi møder og anerkender barnet der, hvor det er. I angsten, i glæden, i kedsomheden.