Facaderens

Hos Danren Bogdol A/S har vi specialiseret os i facaderens til erhverv. Vil du som virksomhed give det bedst mulige førstehåndsindtryk til kunder og samarbejdspartnere? Så er det vigtigt med den pæne, rene og velholdte facade som man får efter professionel facaderens. Vores team er specialister i specialrengøring og kan træde til, når du har brug for assistance til facaderengøring – uanset om det gælder facaderens af erhvervsbygninger, lagerhaller, tanke eller noget helt fjerde.

Vind og vejr sætter sine tydelige spor på facader. Men en facaderens kan du få den til at fremstå som ny igen. Med intet mindre end 40 år i branchen har vi erfaringen, kompetencerne og udstyret til at levere gode og kvalitetsstærke resultater inden for facaderengøring.

Professionel facaderengøring af høj kvalitet

Vores facaderens er din nøgle til en smuk og velplejet facade, der udstråler professionalisme og æstetisk appel. Vi forstår, at din bygnings facade er jeres visitkort når det kommer til besøg, og det er vores mål at levere en førsteklasses rengøringstjeneste, der forvandler din ejendom og efterlader et varigt indtryk.

Facaderens kan opdeles i tre forskellige faser. Først og fremmest så foretager vi en desinficering, dernæst en rensning og afslutningsvis en overfladebehandling fx i form af imprægnering. Vi tilpasser naturligvis altid løsningen i forhold til dine individuelle behov og afstemmer også hyppigheden efter dine ønsker. 

Hos Danren Bogdol A/S anvender digitaliserede maskiner til facaderens, som sikrer en ensartet og høj kvalitet og mindsker den fysiske belastningen på medarbejderen. Den grønne omstilling vægter vi desuden højt hos Danren Bogdol A/S. Dette er din garanti for, at vi anvender miljøvenlige rengøringsprodukter, som belaster miljøet mindst muligt.

Vi kan bl.a. være behjælpelig med at fjerne facadens algebelægning, så den igen kan fremstå flot og præsentabel.

Facaderens til alle typer af virksomheder

Hos Danren Bogdol A/S er vi rustet til at kunne hjælpe med facaderens og facaderengøring hos alle typer af bygninger og virksomheder. Og hvad end du ønsker vores hjælp til din butik, lager, virksomhedsdomicil eller andet, så kan vi træde til. Vi har nemlig både masser af erfaring, udstyret og mandskabet til at få klaret facaderengøringen på tilfredsstillende vis.

I et samarbejde vil du opleve os som en professionel samarbejdspartner, der altid er klar til at træde til, når du har brug for hjælp til facaderens. Du vil opleve, at vores medarbejdere er imødekommende og kerer sig om det arbejde, de udfører.

Over 40 års erfaring med facaderens

Der er en masse fordele at hente, når man taler om facaderens. Først og fremmest så gør det bygningen væsentlig flottere at se på og præsentabel over for medarbejdere og mulige samarbejdspartnere. En pletfri facade bidrager til at give et positivt førsteindtryk.

Dernæst så er det en god idé at sørge for en løbende vedligeholdelse af facaden. På denne måde kan du holde facaden pæn i mange år fremadrettet, og i sidste ende spare penge, da facaden holder bedre på sigt. Facaderens hjælper med at beskytte bygningens overflader mod skadelige elementer som forurening, vejrforhold og graffiti. Vi står klar med den rette vejledning og rådgivning her hos Danren Bogdol A/S, da vi har mange års erfaring med facaderens og generel rengøring af bygninger.

Er du på udkig efter facaderens eller facaderengøring, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er lokalt forankret og har derfor også et godt lokalt kendskab. Vi tilbyder dog vores hjælp i hele landet, da vi har medarbejdere, der kan træde til både på Sjælland og Fyn samt i Jylland.

Vi er både at træffe på telefonnummer: 66 16 22 01 eller på mail: danren@danrenbogdol.dk. Du er altid velkommen til at henvende dig, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på facaderens til din virksomhed.