Ventilationsrens

Trænger dit ventilationsanlæg til en grundig rengøring? Så kontakt Danren Bogdol A/S allerede i dag. Vi har mange års erfaring i branchen og er specialister i ventilationsrengøring for både private og erhverv.

Vi udfører ventilationsrens på alle typer af ventilationsanlæg. Vi sørger for den helt korrekte ventilationsrens samt skiftning af nødvendige filtre. Med god vedligeholdelse kan du gøre dit for, at ventilationsanlæggene ikke kommer ud af drift. Kontakt os allerede i dag og vi finder sammen frem til den optimale løsning.

Skab et bedre indeklima med grundig ventilationsrens

På enhver arbejdsplads er det alfa og omega med et godt indeklima. Det har nemlig meget at sige for arbejdsmiljøet, dine medarbejderes velfærd og ikke mindst produktiviteten. For at sikre dette kan du vælge at prioritere ventilationsrens. Med tiden kan der nemlig ophobes både støv og snavs, som kan øge risikoen for allergi, træthed og hovedpine. Alt dette kan du komme i forkøbet, når du sætter Danren Bogdol A/S til at hjælpe dig med ventilationsrensning.

Ikke nok med at en rengjort ventilation kan hjælpe på indeklimaet, så kan det ligeledes give en besparelse på elregningen. Rengør og skifter du ikke filtrene i rette tide, så vil anlægget ikke fungere optimalt – og du vil som konsekvens af dette se elregningen stige og dermed få højere driftsomkostninger.

Endnu en god grund til at indgå en fast aftale med os vedrørende ventilationsrens er, at ventilationsanlægget med løbende rengøring ofte vil støje mindre.

Vi renser ventilationsanlæg grundigt og i høj kvalitet

Hos Danren Bogdol A/S er grundighed, kvalitet og høj kundeservice tre ting, der går igen i alt, hvad vi gør – og i særdeleshed også ved ventilationsrens. Vi mener nemlig, at alle tre ting kan gå hånd i hånd, når du benytter dig af os i forbindelse med ventilationsrensning.

Uanset om vi skal tage hånd om ventilationsrens eller andre typer af opgaver, vil du opleve, at vi har hjertet med i det. Det betyder blandt andet, at vi er grundige, og at vi ikke går på kompromis med kvaliteten af arbejdet. Skulle det vise sig, at en opgave er mere omfattende end forventet ude på stedet, finder vi en hurtig og optimal løsning på.

Ved at bruge os, når der er behov for en ventilationsrensning, får du mere end blot rengøringshjælp. Du får en samarbejdspartner, der ønsker, at du skal føle dig prioriteret, samtidig med at du får ventilationsrens af høj kvalitet. Vores erfarne medarbejdere lægger vægt på den gode service i såvel den løbende dialog med dig som i udførslen af arbejdet.

Indhent et tilbud på ventilationsrens

Du skal være mere end velkommen til at indhente et tilbud på ventilationsrens, hvis dit ventilationsanlæg kunne trænge til en kærlig hånd. Vi sidder klar til at tage en indledende dialog med dig, så vi sammen kan finde den løsning, der passer dig bedst.

Vores anbefaling går på, at du én gang hver 2-3. år får dine ventilationsanlæg renset med en grundig ventilationsrensning. Dette vil sikre en længere levetid for ventilationslægget, samt at det fungerer optimalt. Kontakt os, hvis vi skal tage hånd om ventilationsrens i din virksomhed. Du kan kontakte os på telefonnummer: 66 16 22 01 eller på mail: danren@danrenbogdol.dk.