Kontorrengøring udføres efter dine behov

Danren Bogdol A/S i Odense har udført kontorrengøring af høj kvalitet gennem 40 år. Vi kan udfører rengøring for private og offentlige kontorer i hele Danmark. 

Eftersom vi har hovedsæde i Odense, kommer mange af vores kunder fra Fyn – også Middelfart, som grænser til Jylland.

I en hver opgave vurderes alle elementer lige fra den ansatte assistents kvalifikationer til jeres særlige ønsker. Med vores kontorrengøring sikre vi jeres gode indeklima på arbejdspladsen.

Individuelt tilpasset kontorrengøring

Såfremt opgavens størrelse kræver en daglig kontrol og dialog, vil der typisk være ansat en tilsynsførende, som ud over at udføre den konkrete rengøringsopgaver, også skal sørge for at føre den nødvendige kontrol, således at eventuelle spørgsmål og justeringer kan blive udført hurtigt og effektivt. ​​

​Dette indeholder blandt andet en lokalefortegnelse og helt specifikke instruktioner for rengøring af kontor i både dagligdagen og ved eventuelle periodiske hovedrengøringer af eksempelvis højtplacerede rør, udluftningsriste, billeder eller andet.

Få et gennemarbejdet og uforpligtende tilbud

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, når det kommer til kontorrengøring, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi vil altid gerne være behjælpelige og kan til enhver tid give dig et uforpligtende tilbud, der er fordelagtig for begge parter.

Kontakt Danren Bogdol A/S for en snak om, hvordan vi kan lave den ideelle løsning til kontorrengøring for jer. Kontakt os på telefon 66 16 22 01 eller skriv en e-mail på ​​danren@danrenbogdol.dk​. 

Hovedafdeling

Lumbyvej 19 B

5000 Odense​ C

​​

Tlf.: 66 16 22 01​

E-mail: Skriv til os

Afdeling Sjælland

Farverland 5

2600 Glostrup​

​​​

Tlf.: 66 16 22 01​

E-mail: Skriv til os

Mød os på de sociale medier

​Har du brug for et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt