Kontorrengøring udføres efter dine behov

Vil du gerne skabe de bedste forudsætninger på arbejdspladsen for dig og dine medarbejdere? Så kan du med fordel lade et eksternt rengøringsfirma stå for kontorrengøringen i din virksomhed. Hos Danren Bogdol i Odense udfører vi kontorrengøring får private såvel som offentlige kontorer i hele Danmark heriblandt Odense og Svendborg. Vi har mange års erfaring inden for branchen, hvorfor vi har ekspertisen til at kunne sikre et rent kontormiljø.

Med Danren Bogdol som din professionelle samarbejdspartner er du altid garanteret en høj kvalitet og en service i særklasse, når du lader os stå for virksomhedens kontorrengøring. Vi sørger for en tilpasset rengøringsløsning, der imødekommer den enkelte kundes behov. På den måde kan vi altid levere den bedste service og det bedste resultat til vores kunder.

Kontorrengøring sikrer et godt indeklima

Indeklimaet på kontoret påvirkes i høj grad af den kontorrengøring, der udføres. En dårlig rengøring giver et dårligt indeklima, hvilket både kan være kilde til sygdom samt have en negativ effekt på medarbejdernes effektivitet og produktivitet. Kontorrengøring efterlader ikke kun et rent og indbydende kontor, men giver også et bedre og friskere indeklima, der har en positiv indvirkning på arbejdsmiljøet.

Hos Danren Bogdol udfører vi forskellige rengøringsopgaver for erhverv. Vi hjælper små som store virksomheder med rene faciliteter, hvad end det drejer sig om industrirengøring eller kontorrengøring i København, Aarhus eller Odense. Vi ved, hvor vigtigt det er, at rengøringen er gjort ordentligt, og derfor sørger vi altid for en effektiv og skræddersyet kontorrengøring, der sikrer dig og dine medarbejdere de bedste forudsætninger på arbejdspladsen. Lader du os stå for din kontorrengøring, vil du blandt andet opleve:

  • at få mere tid i hverdagen til andre opgaver, fordi du ikke længere behøver bekymre dig om rengøringen.
  • ​et renere og mere behageligt kontormiljø, der øger arbejdsglæden og produktiviteten hos dine medarbejdere.
  • et indbydende kontor, der efterlader et godt indtryk hos kunderne.

​Vores hold af veluddannede og dygtige rengøringsassistenter går professionelt og grundigt til enhver opgave. Intet kontor er ens, og derfor vurderes alle elementer i den givne opgave altid forud for enhver kontorrengøring. På den måde kan vi sikre en løsning, der dækker netop dit behov. Uanset om der skal gøres rent efter håndværkere, eller der er tale om hovedrengøring, sørger vi for en individuelt tilpasset kontorrengøring.

​Kontorrengøring, der er tilpasset dine behov

Hos Danren Bogdol får du et firma, der aldrig går på kompromis med det høje kvalitets- eller serviceniveau. Derfor sørger vi også altid for en grundig egenkontrol, således at eventuelle justeringer kan klares hurtigt og effektivt. Det er din garanti for et veludført stykke arbejde, der efterlader kontoret skinnende rent og indbydende. Vi udfører egenkontrollen i et digitalt system, der danner en rapport, du får sendt til din mailindbakke – nemt og effektivt.

Vi sørger for at tilpasse vores kontorrengøring, så den kommer rundt om alle de områder, du ønsker rengjort. Hvad end det drejer sig om periodisk gulvbehandling eller rengøring af højtplacerede rør, eller det drejer sig om daglig kontorrengøring, sikrer vi den løsning, der bedst imødekommer dine behov.

Kontakt os i dag på 66 16 22 01 eller danren@danrenbogdol.dk, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med kontorrengøring. Ønskes det, giver vi også gerne et uforpligtende tilbud på din forestående rengøringsopgave.​

Hovedafdeling

Lumbyvej 11D, 1. th.

5000 Odense​ C

​​

Tlf.: 66 16 22 01​

E-mail: Skriv til os

Afdeling Sjælland

Farverland 5

2600 Glostrup​

​​​

Tlf.: 66 16 22 01​

E-mail: Skriv til os

Mød os på de sociale medier

​Har du brug for et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt