Højderengøring

Kunne du bruge ekstra hjælp til at klare rengøring i højderne? Så har vi hos Danren Bogdol A/S lige den erfaring og ekspertise, du kunne ønske dig. Vi kan tage hånd om alt fra rengøring af et kontormiljø med højt til loftet og til lager- og produktionshaller, hvor det kan være svært at nå hele vejen op.

Når vi kommer ud til opgaven, så medbringer vi eget udstyr. Dette gælder både stiger, stillads og lift. Kontakt os i dag, og vi finder i fællesskab med dig frem til den optimale løsning inden for højderengøring. På trods af at vi varetager højderengøring i hele landet, så bliver arbejdet klaret af lokale medarbejdere med et godt lokalkendskab.  

Højderengøring med fokus på kvalitet og sikkerhed

Når vi har med højderengøring at gøre, så bliver arbejdet ofte udført fra lift eller stående på gulvet ved brug af teleskopsystemer og kamera. På den måde skaber vi den bedst mulige kvalitet i arbejdet og aflaster på samme tid vores personale. Når der rengøres i højderne, er der særlige krav, der skal tænkes ind i processen. Sætter du Danren Bogdol A/S til at stå for højderengøring i din virksomhed, så kan du være sikker på, at der er taget højde for både sikkerhed og effektivitet i arbejdet.

Fleksibel og effektiv samarbejdspartner

Med Danren Bogdol A/S får du en samarbejdspartner, der altid yder en ekstra indsats, for at du som kunde er tilfreds. Skulle vores personale f.eks. møde ind til en opgave, der kræver mere end forventet, så finder vi naturligvis en løsning på det. Faglighed og professionalisme er gennemgående for udførslen af alle typer af opgaver for os.

Hos Danren Bogdol A/S går vi til alle opgaver med fornuft og hjerte. Det betyder, at vi altid sørger for at tilpasse vores arbejde efter de behov, der er på din arbejdsplads. Vi mener nemlig, at de bedste løsninger også er dem, der er mest optimale for den enkelte kunde. Der kan være stor forskel på behovene for højderengøring fra virksomhed til virksomhed – og det bliver der selvfølgelig taget højde for i den indledende rammesætning såvel som i udførslen af opgaven.  

Grundig højderengøring skaber et godt indeklima

Hvis du vil værne mest muligt om indeklimaet på din arbejdsplads, så er der god grund til at prioritere højderengøring. Med tiden kan det nemlig være svært at undgå, at støv og skidt på de høje overflader ikke drysser ned og dermed forværrer indeklimaet eller forårsager driftsforstyrrelser på maskiner og udstyr. Derfor er højderengøring godt givet ud på både den korte og lange bane.

Vi hjælper og rådgiver dig altid gerne omkring, hvor ofte det kan svare sig at få lavet en højderengøring. Svaret kan blandt andet afhænge af, hvad rummet bliver brugt til, og om dine medarbejdere opholder sig i det. Med mange års erfaring i branchen kan vi hjælpe med at afdække behovet hos dig, så du får den bedste løsning. Tryghed og tillid er nemlig vigtige begreber for os, og det gælder uanset størrelsen på opgaven.

Kunne du tænke dig et konkret tilbud på, hvordan vi kan komme i mål med højderengøring hos dig? Så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os. Vi besvarer gerne dine spørgsmål og hjælper med at sammensætte en løsning, der er så ideel for dig som muligt.

Du kan både kontakte os på telefonnummer: 66 16 22 01 eller på mail: danren@danrenbogdol.dk.