Trappevask

Hos Danren Bogdol A/S tilbyder vi trappevask til virksomheder, boligforeninger, ejendomsselskaber samt ejerforeninger rundt i hele landet. Vi har gennem de sidste 40 år specialiseret os i specialrengøring og herunder også professionel trapperengøring. Når vi kommer ud og udfører trappevask ved din ejendom eller virksomhed, så vil det blive gjort af kompetent, serviceminded og uddannet personale,

Det er væsentligt med en hyppig trappevask med fjernelse af snavs og pletter, som uundgåeligt vil forekomme, når der er daglig færdsel på trapperne. Kontakt os allerede i dag, hvis vi skal være med til at sikre, at trapperne fremstår rene og pæne med trappevask.

Trapperengøring giver rene trapper året rundt

Ønsker du rene trapper året rundt? Så kan du med fordel indgå en aftale med os hos Danren Bogdol, og vi vil tage hånd om trapperengøringen og sikre, at de fremstår rene og velholdte. Med trappevask sørger vi også for at fjerne spindelvæv, aftørring af gelænder, lamper, kontakter og lignende.

Hvis du ønsker en pæn og vedligeholdt opgang, så er det nødvendigt med grundig trappevask med jævne mellemrum, så de altid fremstår rene. Trappevask kan dog være en tidskrævende opgave. Overlad derfor arbejdet til os, og vi sikrer et godt resultat. Trapperengøring er ligeledes nødvendigt, hvis du ønsker at værne om det gode arbejdsmiljø på arbejdspladsen. Et rent miljø udsender et positivt signal til de besøgende, samarbejdspartnere og ikke mindst alle kunderne.

Du kan trygt overlade trapperengøringen til Danren Bogdol. Så vil arbejdet blive klaret af erfarent personale, som lægger vægt på ordentlighed. Vi sikrer os, at trapperne altid er rene og pæne, så det efterlader et godt indtryk til alle beboerne i ejendommen eller medarbejderne i virksomheden.

Høj kvalitetsrengøring med brug af miljøvenlige produkter

Når du vælger trappevask gennem Danren Bogdol A/S, kan du altid forvente, at vi er fleksible. Med 40 års erfaring kender vi til vigtigheden af, at der kan komme ændringer i dine planer eller opstå nye behov. Vi tilpasser derfor altid aftalen efter de behov og ønsker, som du måtte have.

Vi tager den grønne omstilling alvorligt, og det afspejler sig blandt andet i vores stræben efter et lavt vandforbrug samt prioriteringen af miljøvenlige produkter. Når vi kommer ud til en ny opgave, vil vi altid medbringe vores egne rengøringsprodukter og udstyr, så vi straks kan påbegynde arbejdet. Hos Danren Bogdol A/S er det altså både effektivitet og kvaliteten af arbejdet, som er i fokus. Men i høj grad også at rengøringsarbejdet bliver udført med omtanke for miljøet.

Kontakt os for at få en trappevasker ud

Vi vægter vores relation til vores kunder højt, da rengøring i høj grad handler om tillid. Der skal være tillid til, at den trapperengøring, vi udfører, bliver gjort omhyggeligt og ordentligt. Derfor kan du være sikker på, at når du får besøg af en trappevasker fra Danren Bogdol, så er det er veluddannet trappevasker. Vores tilgang er altid professionel, grundig og med udgangspunkt i de aktuelle behov – sådan gøres trapperengøring bedst!

Kontakt Danren Bogdol A/S i dag for hjælp til trappevask til erhverv og privat.