Facility service kræver professionelle kompetencer

Søger du et firma til at varetage din virksomheds facility service? Så kan du trygt vælge Danren Bogdol. Vi har mange års erfaring i branchen, hvorfor vi med garanti også kan løfte din opgave med det bedste resultat. Når du vælger os, får du et team af dedikerede og professionelle medarbejdere, der aldrig går på kompromis med kvaliteten af deres arbejde eller det høje serviceniveau. Hos os er du som kunde altid i centrum, og derfor vil du også opleve, at du bliver lyttet til, og dine ønsker imødekommes.

Danren Bogdol har hovedsæde i Odense, men leverer facility service til både Jylland, Sjælland og her på Fyn. Vi hjælper store som små virksomheder inden for privat og offentligt erhverv med rengøring og andre facility services. Ingen virksomhed er ens, og derfor sørger vi også altid for at tilpasse vores løsninger til den enkelte kunde.

Kompetent facility service

Hos Danren Bogdol dækker facility service over alle specialrengøringsydelser og specialservices, der i større eller mindre grad er beslægtet med rengøring. Vores kompetencer spænder bredt og vidt inden for dette felt, hvor vi leverer professionelle løsninger til blandt andet butikker, institutioner og kontorer. Vi kan også hjælpe med andre arbejdsopgaver inden for facility service, der har til formål at frigøre dit firmas ressourcer til brug andetsteds.

Vi kan blandt andet hjælpe med løsninger inden for disse områder:

Disse fokusområder er der, hvor vi har vores hovedkompetencer. Dette betyder også, at du er sikker på at få leveret et resultat i særklasse hver gang. Skal du bruge hjælp til andre former for facility service, er du altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Giv os et kald på 66 16 22 01, eller send en mail på tno@danrenbogdol.dk.

Facility service – alt samlet ét sted​

Når du lader Danren Bogdol stå for din facility service, får du en skræddersyet og fleksibel løsning. Det betyder at skulle behovene ændre sig, så sørger vi for at tilpasse din løsning til de nye behov. Vi leverer altid et højt fagligt niveau. Det er din garanti for et resultat og en service af højeste kvalitet.

​Ved at lade et andet firma stå for facility service i din virksomhed, kan du samle alle services ét sted. Du slipper for at have flere firmaer inden over, hvor der skal koordineres på kryds og på tværs, og får samtidig mere overskuelighed i hverdagen. Lad os gøre det, vi er bedst til, og giv dig og dine kollegaer mere tid til at fokusere på jeres kerneområder og ekspertise. Med Danren Bogdol får du en professionel og stabil sparringspartner, der sørger for den bedste løsning til dig og din virksomhed.

​Er du i tvivl om en konkret opgave inden for facility service? Søger du et professionelt firma til at stå for forskellige serviceopgaver i din virksomhed? Eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så kontakt Danren Bogdol i dag på tno@danrenbogdol.dk eller på 66 16 22 01, og hør mere om vores services. I fællesskab finder vi frem til den type facility service, du har brug for.​