Om DANREN BOGDOL A/S - rengøring og serviceydelser siden 1978

Vi startede med rengøring

DANREN BOGDOL A/S blev grundlagt i marts 1978 under navnet DANREN A/S - et navn, der blev bibeholdt helt frem til slutningen af 2016. I starten specialiserede vi os hovedsageligt i rengøring af kontorer, banker, skoler og institutioner, men tilbyder i dag rengøring og beslægtede serviceydelser til virksomheder inden for mange forskellige brancher.

Over årene og med øget rengøringserfaring har DANREN BOGDOL A/S kunnet løse stadigt flere forskelligartede serviceydelser, som for eksempel vinduespol​ering, ventilationsrensning, facaderengøring, graffitibekæmpelse, hovedrengøring, håndværkerrengøringog diverse former for gulvbehandling.

Udvidede ydelser og kompetencer

Paletten af serviceydelser er i dag blevet udvidet yderligere, idet vi som del af den tyskejede BOGDOL-Gruppe også kan tilbyde specielopgaver som eksempelvis ventilationsrengøring, skadedyrsbekæmpelse, skimmelsvamp- og asbestsanering og silorengøring.

40 års erfaring med rengøring

Med 40 år i rengøringsbranchen har vi den fornødne erfaring og en omfattende knowhow til at udføre både store og små rengøringsopgaver på en kompetent og velkvalificeret måde.

Hele Fyn, Syd-, Sønder, Øst- og Midtjylland, hele Sjælland og Falster

Vores hovedafdeling ligger i Odense, men dækker via lokalt stationeret personale hele Fyn, Syd-, Sønder-, Øst- og Midtjylland. Sjælland med øer betjenes fra vores afdelingskontor i Glostrup. Vi har gode samarbejdspartnere, der kan løse opgaver i de få områder, hvor vi endnu ikke selv er repræsenteret. Kontakt os på tlf: 66 16 22 01 eller på e-mail: ​danren@danrenbogdol.dk.

Hovedafdeling

Lumbyvej 11D, 1. th.

5000 Odense​ C

​​

Tlf.: 66 16 22 01​

E-mail: Skriv til os

Afdeling Sjælland

Farverland 5

2600 Glostrup​

​​​

Tlf.: 66 16 22 01​

E-mail: Skriv til os

Mød os på de sociale medier

​Har du brug for et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt