Trappevask klares i hele landet

Hos Danren Bogdol A/S klarer vi alle typer rengøringsopgaver, og derfor varetager vi også opgaver som trappevask. Vi yder vores service i hele Danmark. Med hovedsæde i Odense har vi den største kundekreds på Fyn – også i Middelfart.

Som et af Danmarks største rengøringsfirmaer har vi mere end 500 ansatte til at få firmaet til at køre rundt. Vi har mange års erfaring, og derfor ved vi, hvad kunderne forventer af os.

​Af samme grund har vi særligt fokus på stabilitet, professionalitet og kvalitet i vores arbejde. Alle tre ting opnår vi blandt andet ved, at det altid er de samme medarbejdere, der er tilskrevet den enkelte opgave, så kvaliteten lever op til en vis standard hver eneste gang.

Vi udfører professionel trappevask

Når det kommer til trappevask, tilbyder vi flere løsninger. Vi kan hyres for enkelte gange, hvor vi ikke kommer fast, men vi kan også lave en abonnementsaftale, hvor vi kommer ud en gang hver 14. dag eller en gang i måneden.

Ved tilbagevendende rengøring sikres du kvalitet og høj standard. Vi tilbyder trappevask for blandt andet:

  • Erhverv
  • Boligforeninger
  • Lejlighedskomplekser

​For at opnå det bedste resultat fra vores medarbejdere har vi sørget for, at alle har kurser inden for rengøring på den ene eller den anden måde. Det betyder også, at de benyttede teknikker og rengøringsmidler sikrer en høj kvalitet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vil du vide mere om trappevask, eller hvad vi kan tilbyde dig af løsninger, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver dig gerne en fordelagtig pris og et uforpligtende tilbud.

​Vi går meget op i kvalitet og kundetilfredshed, og derfor arbejder vi med skræddersyede rengøringsaftaler, som passer til netop din opgave og dine behov.


​Du kan altid kontakte os på telefon 66 16 22 01 eller e-mail danren@danrenbogdol.dk.

Hovedafdeling

Lumbyvej 19 B

5000 Odense​ C

​​

Tlf.: 66 16 22 01​

E-mail: Skriv til os

Afdeling Sjælland

Farverland 5

2600 Glostrup​

​​​

Tlf.: 66 16 22 01​

E-mail: Skriv til os

Mød os på de sociale medier

​Har du brug for et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt