Trappevask klares i hele landet

Leder du efter et professionelt rengøringsfirma, der kan stå for trappevasken i virksomheden? Danren Bogdol i Odense er specialister inden for rengøring, og med vores mange års erfaring i branchen kan vi sikre dig en løsning, der efterlader trapperne rene og indbydende. Hos os bliver du mødt af et hold af veluddannede og grundige rengøringsassistenter, der hverken går på kompromis med kvaliteten eller den høje service. Det er din garanti for et godt resultat, når du lader os stå for din trappevask.

Stabilitet, kvalitet og professionalitet er nogle af de ord, vores kunder kan kende os på. Hos os er det de samme medarbejdere, der foretager de enkelte opgaver. Vores rengøringspersonale benytter sig af de rette teknikker og rengøringsmidler, hvilket er din garanti for, at kvaliteten er i top. Samtidig med at du altid har en fast samarbejdspartner, der sørger for en effektiv rengøring af dine faciliteter. Hvad end det drejer sig om trappevask eller gulvbehandling​, så kan du trygt lade Danren Bogdol klare rengøringen.

​​

Trappevask i hele landet

​Danren Bogdol har base i Odense, hvorfra vi klarer alle typer af rengøring inden for erhverv ​til private såvel som offentlige virksomheder på Fyn heriblandt Odense og Svendborg, Sjælland samt i Jylland. Vi hjælper blandt andet boligforeninger og lejlighedskomplekser med trappevask og andre rengøringsopgaver. Vores mere end 40 års erfaring gør, at vi har den nødvendige ekspertise til at kunne yde den bedste service med en løsning, der er tilpasset den enkelte kundes behov.

Hyppig rengøring er med til at holde bakterierne nede og sygdommen væk. Dette gælder også trappen, hvor mange hænder i løbet af dagen kommer i kontakt med gelænderet, og hvor mange sko og støvler slæber skidt og jord med ind. En beskidt trappeopgang er med til at trække oplevelsen af bygningen markant ned. Det er derfor en god idé også at få rengjort trappen med jævne mellemrum. Trappevask er ikke kun godt for helbredet, men en ren trappe efterlader også et godt førstehåndsindtryk hos besøgende til beboere og lejere. Har du et kontor i en etageejendom, så lad os klare rengøringen af både kontoret og trappeopgangen.

​ 

​Slå dig eventuelt sammen med de øvrige lejere, og du vil opleve, at du får rene trapper til en meget fornuftig pris til stor glæde for dig selv, dine ansatte, kunder og de øvrige lejere. 

Hos Danren Bogdol sørger vi for en effektiv trappevask, der efterlader trappen og opgangen ren og pæn. Har du et vaskeri i kælderen, er vi eksperter i at fjerne nullermændene og rengør derfor også meget gerne mellem vaskemaskiner og tørretumblere, når vi alligevel er i gang med trappeopgangen.​

Pris på trappevask

Behovet for trappevask varierer fra kunde til kunde. Hvor nogle måske kun behøver sporadisk trappevask, kan andre have behov for en fast aftale hver uge. Derfor tilbyder vi hos Danren Bogdol både faste aftaler og ad hoc-aftaler i forbindelse med trappevask. Hvad end du bare skal have rengjort trapperne en gang imellem, eller du ønsker en abonnementsaftale med fastlagt trappevask, så har vi den rette aftale til dig. På den måde kan vi sikre den løsning, der bedst imødekommer jeres behov i forhold til blandt andet hyppighed og tidspunkt.

Prisen på trappevask afhænger af den enkelte opgave, hvorfor prisen også aftales individuelt. Kontakt os på 66 16 22 01 eller danren@danrenbogdol.dk for et uforpligtende tilbud på trappevask, eller hvis du ønsker at høre mere om vores løsninger, og hvordan vi kan hjælpe dig.

​​

Hovedafdeling

Lumbyvej 11D, 1. th.

5000 Odense​ C

​​

Tlf.: 66 16 22 01​

E-mail: Skriv til os

Afdeling Sjælland

Farverland 5

2600 Glostrup​

​​​

Tlf.: 66 16 22 01​

E-mail: Skriv til os

Mød os på de sociale medier

​Har du brug for et uforpligtende tilbud?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt